INLOGGEN

Al een account?

Spitsmijder van de week

Wanneer u uw spitsmijdingen vastlegt met de Spitsmijden-app en daarnaast de spits mijdt door gebruik te maken van het OV of bijvoorbeeld fiets/e-bike, dan maakt u kans op de titel 'spitsmijder van de week'. Als felicitatie bezorgen wij u een overheerlijke taart op uw werk. Zo kunt u samen met uw collega's extra genieten van alle voordelen die spitsmijden geeft!

Een van de weekprijzen ging onlangs naar Frank. Hij deelt graag zijn verhaal met u.Tot begin dit jaar ging Frank altijd met de auto naar zijn werk in Eindhoven. Nu pakt hij dagelijks de trein. "In het begin was ik een beetje terughoudend, maar nu toch echt overtuigd. Ik rij met de auto naar het station, parkeer in de park & ride en stap in de trein. Ik heb een parkeerkaart van de park & ride, dus altijd gegarandeerd een plek om te parkeren." De overstap van auto naar trein is Frank goed bevallen. "Ook als Spitsmijden A2 is afgelopen, blijf ik met de trein reizen. Een collega uit dezelfde regio neemt nu ook de trein, dus reizen we gezellig samen. Ik denk nauwelijks aan reizen met de auto. De trein is nu een echte gewoonte geworden."

Frank ervaart inmiddels volop de voordelen van het mijden van de spits. "Ik ben vooral veel minder moe en het bespaart mij een hoop tijd. Door de verschillende vertrektijden ben ik ook flexibel. Ik stap in de trein, lees een boekje en ben onderweg aan het ontspannen. Het is een stuk beter dan in de file staan en me moeten concentreren." Frank heeft dan ook een tip voor iedereen die overweegt de spits te mijden. "Als het OV een optie is, probeer het eens! Het zal eerst een beetje wennen zijn, maar al gauw ervaar je de voordelen."

U downloadt de Spitsmijden-app in Google Play (Android) of de App Store (iOS).Voorwaarden 'Spitsmijder van de week':
  • De winnaar van de weekprijs wordt aan het einde van iedere werkweek door middel van loting bepaald.
  • Met de winnaar van de weekprijs wordt telefonisch contact opgenomen.
  • Alleen deelnemers die hun spitsmijdingen in de Spitsmijden-app hebben vastgelegd, komen voor de weekprijs in aanmerking.
  • Deelnemers kunnen gedurende hun deelname aan Spitsmijden A2 Nederweert > Eindhoven slechts 1x aanspraak maken op de weekprijs.
  • Gewonnen weekprijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten of punten voor de webshop.