INLOGGEN

Al een account?


Nog geen account?

Werkgevers

Spitsmijden A2 Nederweert > Eindhoven nodigt u als werkgever van harte uit om het project Spitsmijden A2 Nederweert > Eindhoven te ondersteunen om samen de regio's Noord-Brabant en Limburg bereikbaar te houden. Daarvan profiteren uiteindelijk zowel uw organisatie, als uw medewerkers.

Wat kunt u doen?
U kunt uw medewerkers stimuleren en ondersteunen bij hun deelname aan Spitsmijden A2 Nederweert > Eindhoven. Hoe helpt u uw medewerkers de spits te mijden?
  • Het gebruik van het openbaar vervoer of de fiets te stimuleren.
  • Het toestaan van flexibele arbeidstijden, waardoor uw werknemers iets later kunnen beginnen.
  • Medewerkers de mogelijkheid bieden om thuis te werken.
Voordelen voor u als werkgever
Voor u als werkgever biedt Spitsmijden A2 Nederweert > Eindhoven ook een flink aantal voordelen:
  • Spitsmijden zorgt voor meer productiviteit - Door een kortere en meer voorspelbare reistijd zijn uw werknemers meer uitgerust en minder gestrest op het werk.
  • Spitsmijden draagt bij aan positief imago - Door stimulering van flexibele mobiliteit wordt u een aantrekkelijke werkgever voor werkzoekenden. Daarnaast zorgt uw steun aan Spitsmijden A2 Nederweert > Eindhoven voor een positieve uitstraling. Vanuit het project kan deze bijdrage een extra impuls krijgen, door expliciete vermelding als 'partner' van Spitsmijden A2 Nederweert > Eindhoven op onze website en in het (maandelijkse) informatiebulletin aan deelnemers.
  • Spitsmijden zorgt voor een betere bereikbaarheid - Niet alleen zullen uw medewerkers profiteren van de betere bereikbaarheid van uw organisatie, maar ook uw klanten en leveranciers. Door het stimuleren van Spitsmijden A2 Nederweert > Eindhoven draagt u hier aan bij.
Download het informatiepakket
Wilt u de voordelen van Spitsmijden A2 Nederweert > Eindhoven binnen uw organisatie ervaren? Breng uw medewerkers dan op de hoogte van het project. Een informatiepakket met o.a. een uitnodigingsbrief voor uw medewerkers en beeldmateriaal dat u binnen uw organisatie kunt verspreiden, downloadt u hier.

Mochten er binnen uw bedrijf nog andere mogelijkheden zijn om uw medewerkers van Spitsmijden A2 Nederweert > Eindhoven op de hoogte te brengen, dan denken wij daar uiteraard graag in mee. Neem hiervoor contact met ons op via servicedesk@spitsmijdenA2.nl.